Φάρμακα και τρόφιμα για τους πρόσφυγες του “Κομπάνι”.

2Φάρμακα και τρόφιμα για τους Κούρδους πρόσφυγες της πόλης “Κομπάνι” θα συνεχίσουν να μαζεύονται μέχρι το τέλος Δεκέμβρη, καθώς πήραν παράταση οι ημερομηνίες λόγω της μεγάλης ανταπόκρισης. http://bit.ly/1uaWq2v

Η κουρδική πόλη “Κομπάνι” πολιορκείται από τους φονταμενταλιστές του “Ισλαμικού κράτους” από τον Σεπτέμβριο, ενώ έχει καταστεί σύμβολο των Κούρδων λόγω των σφοδρών μαχών που λαμβάνουν χώρα.

Την εκστρατεία συγκέντρωσης φαρμάκων και τροφίμων για τους πρόσφυγες (που έχουν εγκαταλείψει την πόλη και έχουν εγκατασταθεί σε γειτονικές περιοχές) διοργανώνουν το ΚΕΘΕΑ, το Συντονιστικό Κοινωνικών Ιατρείων-Φαρμακείων, ο ραδιοσταθμός “Στο Κόκκινο” και η ΑΔΕΔΥ, ενώ την στηρίζουν έμπρακτα ένα πλήθος φορέων.

Καθώς διανύουμε πλέον τον Δεκέμβριο… τα Χριστούγεννα μας υπενθυμίζουν την “Ενσάρκωση” του θείου Λόγου δηλαδή την παρέμβασή του στην Ιστορία, με ύλη, με σάρκα και οστά. Έτσι και οι πιστοί επιμένουν καθημερινά με κάθε τρόπο να “ενσαρκώνουν” τον θείο Λόγο, να του δίνουν σάρκα και οστά, να τον κάνουν πράξη. Αυτή είναι και αξία της βοήθειας προς τους πρόσφυγες που είναι μια πράξη ουσιαστικά Χριστουγεννιάτικη.
Η καμπάνια.
http://bit.ly/1uaWq2v
http://bit.ly/1wS4BBL

Μια ενημέρωση από τις διπλωματικές αντιπροσωπείες.
http://bit.ly/1wqJhsG

Leave A Comment